Genel

Küçük Dokunuşlar İle Evinizi Yenileyin

Ev dekorasyonları zaman içerisinde sürekli olarak değişikliğe uğrayan durumların başında gelmektedir. Özellikle uzun süre aynı renklerden oluşan mobilyaları kullanmak insanların sıkılmasına ve evleri içerisinde mutsuz yaşamalarına neden olabilmektedir.

Ev dekorasyonlarında yepyeni yaşam alanlarına sahip olabilmek için bazı küçük tüyolardan yararlanmak gerekmektedir

Bütçenize büyük bir yük getirmeden sadece birkaç küçük dokunuş ile yepyeni görünüme sahip ortamlara kolayca sahip olabilirsiniz.

Eğer yeni bir koltuk takımı almaya maddi gücünüz bulunursa; zevklerinize hitap eden tasarımlardan birini Liya Mobilya seçenekleri arasında bulabilirsiniz. Yenilenen mobilyalarınız, kolayca ortamın havasını değiştirmeye ve sizleri mutlu etmeye yetecektir.

Fakat mobilya yenilemek için bir bütçeniz bulunmuyorsa belki koltuklarınızın kumaşlarını yenileyerek aradığınız farklı görüntüyü kolay bir şekilde ortaya çıkartabilirsiniz. Oda içerisinde büyük bir yer tutan mobilyaların duruşu, rengi ve şekli ev dekorasyonlarına büyük katkılar sağlamaktadır. Koltuk kumaş yenileme işlemleri için ayrılmış bir bütçeniz bulunmuyorsa farklı tüyolara başvurmalısınız.

Koltukları farklılaştırmak için son dönemlerde oldukça tercih edilmekte olan koltuk örtülerini kullanabilirsiniz. Koltuğunuzun bir köşesine attırdığınız koltuk şalı ile ev dekorasyonlarınızda bir farklılığa kolayca imza atabilirsiniz.

Yine renkli ve zevklerinize hitap etmekte olan koltuk kırlentlerini yenileyerek de bir anda mobilyalarınıza çok farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Koltuk şalı ve kırlent eklentileri ile eski koltuklarınızdan sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

Her devasında bu küçük detaylar ile oynayarak sizlerde odalarınızda bambaşka duruşlara sahip olabilirsiniz. Üstelik bunu yaparken küçük ödemeler yapmanızda yeterli olacaktır.

Mobilyalarınızı Boyayın

Yıllardır kullanamaya alıştığınız fakat vazgeçemediğiniz mobilyalarınız için dekorasyon değişimleri için boyama fikirleri oldukça akıllıca olmaktadır. Severek kullanacağınız mobilya boyalarını tercih ederek bir anda kolayca farklı yaşam alanlarına sahip olabilirsiniz. Ahşap mobilyaların havasını daha spor ve modern hale getirmek için en gelişmiş boyama yöntemlerini sizlerde araştırarak bir an önce uygulamaya başlayabilirsiniz.

Aksesuarsız Asla!

Ev dekorasyonlarında aksesuarların önemi oldukça büyük olmaktadır. Kusursuz bir görüntünün ve oda içerisindeki uyumun bütünleşmesi adına aksesuar seçimleri oldukça büyük bir öneme sahip olabilmektedir.

Odanızda yer alan aksesuarların yerine yapmış olduğunuz yeniliklere daha uyumlu  dekoratif ürünleri tercih etmeniz odanızın yeni bir nefese kavuşmasına yardımcı olacaktır.

Salonda kullanmakta olduğunuz masa örtünüzün rengini değiştirerek, buna uyumlu bir vazo ya da çiçek tercihleri yapmanız; şık ve uyumlu evlere kavuşmanızı sağlamaktadır.

Aydınlatma Ürünlerini Yenileyin

Aydınlatma ürünlerinin özellikleri ortamın görüntüsünü son derece değiştirmektedir. Özellikle yeni çıkan ve oldukça ekonomik fiyatlar ile satışa sunulmakta olan sarkıt modelleri ile sizlerde kolayca yaşam alanlarınızı daha dekoratif hale dönüştürebilirsiniz.

Duvar Renklerinizi Yenileyin

Bir evin bambaşka görünmesini sağlayan kuşkusuz ki duvar renkleri olmaktadır. Özellikle uzun yıllardır kullanmakta olduğunuz renklerin dışında mobilyalarınız ile kolayca uyum sağlayan farklı alternatiflere yönelmeniz, göze çarpan bir ev dekorasyonunun ortaya çıkmasına destek olmaktadır.

Duvar rengi seçerken evinize en çok yakışacak modeli tercih ederken aynı zamanda pratik temizleme özelliğine sahip olması da uzun  yıllar severek kullanmanıza imkan sunmaktadır.

Tablo ve Aynaları Kullanın

Tablo ve aynalar, duvar dekorasyonu için olmazsa olmaz aksesuarlar arasında en başta bulunmaktadır. Mekânın daha geniş ve ferah görünmesine imkan tanıyan bu özel eşyalar, duvarlarınızda yer tutarken aynı zamanda kusursuz bir dekorasyonunda tamamlayıcı parçası olarak görev almaktadır.

Dekorasyonda Çiçeklere Yer Verin

Dört dörtlük ev dekorasyonlarına imza atmakta olan kişilerin çalışmalarında mutlaka yemyeşil yapraklardan oluşan canlı çiçekler yer almaktadır. Evinizin havasını değiştirebilecek ve adeta ortama renk katabilecek bir dekorasyon için sizlerde evlerinizde salon çiçeklerine yer verebilirsiniz.

Özellikle iri yapraklardan oluşan ve çok fazla gün ışığına ihtiyaç duymayan seçenekleri tercih ederek; küçük dokunuşlar ile yaşam alanlarınızda fark yaratan görüntüye imza atabilirsiniz.

Duvar Raflarından Yararlanın

Duvar rafları, göze çarpan bir dekorasyon için oldukça büyük bir önem arz etmektedir. Özellikle üzerinde yer alan tablolar küçük sarkan canlı çiçekler, pampaslar ya da şamdanlar ile göz kamaştıran bir görüntünün ortaya çıkmasına yardımcı olmaktadır.

Etkileyici tasarımları ortaya çıkarırken bu özel eklentileri dikkate almanız ve doğru noktalarda uygulamanız büyük öneme sahip olmaktadır.

Perdeleriniz ile Oynayın

Küçük dokunuşlar ile büyük fark yaratan bir eve sahip olabilmek için normal korniş ile çalışan perdelerinizi akustik askı aparatlarını kullanarak çok daha cazibeli bir duruşa kavuşturabilirsiniz. Tüm dikkatleri üzerine çeken bu özel perde takma yöntemi, sizlerin de salonundaki havayı kolayca değiştirebilmenize olanak sağlamaktadır.

Sehpa Seçimlerinizi Doğru Yapın

İster orta sehpa isterseniz zigon sehpa olarak tabir edilmekte olan küçük mobilyalarınızı seçerken oldukça seçici davranın. Daha farklı çizgilerden oluşan ve görüntülü ile dikkat çekmekte olan ürünleri tercih edin. Üzerinde yer alan özel dekoratif tepsiler, mumlar ve oda parfümleri ile göz kamaştıran bir şıklığa kavuşturabilirsiniz

Küçük dokunuşlar ile ev dekorasyonunda büyük farklar ortaya çıkarmak için sizlerde makalemizdeki detayları uygulayabilirsiniz. En özel mobilyaları göz atmak ve ekonomik fiyat ayrıcalıkları ile satın alabilmek için Liya Mobilya ürünlerine göz atabilirsiniz